1. Home
  2. News
  3. Top 3 escape rooms για το Νοέμβριο

27 October

Top 3 escape rooms για το Νοέμβριο

Ο κατάλληλος μήνας για escape rooms!

Όταν έρθει ο Νοέμβρης, σιγομπαίνει ο χειμώνας και τα δωμάτια απόδρασης στα The MindTrap σας περιμένουν για να τα ανακαλύψετε! Με επτά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα προσφέρουμε μια πληθώρα επιλογών, που σίγουρα αυτή η εμπειρία θα συνεπάρει μικρούς και μεγάλους.

Locked Up – The MindTrap Tsimiski

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Οι πόρτες της φυλακής έχουν κλείσει πίσω σας και κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει πια! Έχετε καταδικαστεί για ένα έγκλημα που δεν έχετε διαπράξει και η οριστική εκτέλεση της ποινής σας πλησιάζει… Κανείς, μέχρι στιγμής, δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από τα κελιά υψίστης ασφαλείας των φυλακών και η τελευταία απόπειρα απόδρασης, δυστυχώς έληξε άδοξα. Θα είστε άραγε οι πρώτοι που θα τα καταφέρετε; Κάντε κράτηση.

Da Vinci Code – The MindTrap Nea Smirni

Ο θάνατος του διευθυντή του Λούβρου έχει αναστατώσει τη αστυνομία. Η πιο γνωστή κρυπτολόγος της Γαλλίας δεν μπορεί να φτάσει μόνη της στη λύση του μυστηρίου για αυτό και ο καθηγητής σας, που ειδικεύεται στον συμβολισμό, έστειλε εσάς, τους καλύτερους μαθητές του για να τη βοηθήσετε. Κάντε κράτηση.

The School of Wizards – The MindTrap Mediterranean Cosmos

Μια κουκουβάγια έφτασε σήμερα στο κατώφλι του σπιτιού σου και έφερε τα χαρμόσυνα νέα. Αφήνεις μια για πάντα τη ζωή των καθημερινών ανθρώπων. Είσαι μάγος και έχεις επιλεγεί να σπουδάσεις στη μεγαλύτερη μαγική σχολή. Ίσως να μπεις στον ίδιο οίκο με τους φίλους σου. Πρόσεχε, όμως, μην πας ποτέ στο απαγορευμένο δάσος γιατί εκεί παραμονεύει το σκοτάδι… Θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις όλα τα εμπόδια και η μαγεία σου να νικήσει το κακό; Κάντε κράτηση.

Anubis – The MindTrap Piraeus

Anubis: o Αιγύπτιος θεός των νεκρών. Η πυραμίδα του, ένας θρύλος που αντηχεί στους αιώνες. Ο αρχαίος πάπυρος που έπεσε στα χέρια σας, δείχνει που βρίσκεται. Άραγε είναι αληθινός; Θα καταφέρετε να βρείτε ό,τι αιώνες τώρα μένει θαμμένο κάτω από την άμμο της ερήμου; Κάντε κράτηση.

Θες να μάθεις πώς σχετίζεται ο αθλητισμός με τα escape rooms; Μάθε τώρα σε αυτό το άρθρο! Επίσης, ήξερες πώς μέσω των δωματίων απόδρασης θα γνωριστείς καλύτερα με την οικογένειά σου; Μάθε πώς!